kegembiraan dalam kesedihan

asalamualaikum ^^
haloo ! i'm walking my bloggie .
awak , awak . saia rase terharu sebab awak post pasal awek awak . saia tak sedih tapi saia gembira .
gembira tengok korang bahagia , maaf sebab ganggu hubugan korang .
 kegembiraan nye , aku dapat lupakan dia . percaya tak ? walaupun sikit , sikit pon jadi lhaa .
kesedihan nye , kenape dia bangun dari hidup aku . kenape tak mati dalam hidup aku ?
why ? sebab aku dahh dapat lupa dia , tapi dia wujud :/ sedih ~
tak nak story tuh lagi , now . story pasal sedih campur gembira .

kesedihan melanda cik keding , figthing with friend .
cik keding dan cik gemuk mampu menahan kesedihan tuh .
maki , tinggin suara , abaikan kami . kami mampu mngawal diri walaupun sedih dgann sikap mereka .
cik keding tak suka figthing , tapi tak bole nak kawal diri sampai terkasar dgann dia .
maaf kan cik keding :/

next year , cik iera akan masuk sekolah .
iera belum bersedia lagi , sebab pasal figthing tuh .
hanye tinggal saia dan cik gemuk jea :/
tak pa lhaa , dugaan lha kan :) iera tetap sabar dgann perangai dorang .
iera ni lem-bab sikit . masuk kelas last last -,- sampai kene bebel dgann mama dgann abah :D
iera pikir bende tuh basic jea , sebab iera akan berusaha untuk belajar walaupun malas -,-

story about si pendek pulak . dia kaka angkat aku paling aku sayang .
sebab dia jage aku dari kecik hingga besar . #tipu sunat :D
first meet dia kat smkJK , sekolah tuh kenangan aku dgann dia .
walking bersama sama , berdua duaan . jgann piki bukan bukan -,-
aku sayang dia , dia sayang aku . perasan sekejap .
dia ni pendek , kadangkadaang malu jalan dgann dia , sebab aku ni tiang .
dia lebih tua dari iera tapi iera lagi tinggi dari dia .tak patut --'
yg penting ILOVEYOUU untuk pendek satuu :D

dah baca? silakan mengomen. terima kasih kerana sudi melihat.

2 comments:

Pendek Yang Comot said...

awaaa :) pendekk datang ~ lalala ~ ouh adik kutok akak eah . rotan kangg . hehe iloveyoumore sayangg :) dah nak pendek . what can i do :) bersepah ==' hhaha . thanks a lot :) penat2 story pasal akak . hihi .. next year jaga diri baik2 :) kita tak tahu bila lagi boleh jumpa :) sedih sangat :( tak boleh jalan same2 , hmmm .

cik keding said...

okey sis . bole kot , time korikulum bole kan . hope bole dating dgann akak lagi (: sayang sikit . muahh dua dua belah pipi . ILOVEYOUU <3

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Insyirah.