nak awak yg dulu, yg selalu ceria kan kita :/


asalamualaikum, korang mesti sedih kan kalau kawan korang berubah secara perlahan lahan dan korang macam patung. macam Iera lha :') kawan Iera berubah. mungkin dia tak perasan tapi Iera yang selalu dgan dia akan perasan. nak tahu cerita nye. meh baca, tapi kene syarat korang mesti menangis tau :')

first semalam time dah masuk sekolah, nak pergi kantin. dorang bertiga jalan kat depan cakap cakap, Iera mcam tunggul kan belakang, langsung tak pandang Iera. memang dorang rancak berbual. so Iera terasa lha macam disingkirkan. time rehat pulak, nak pegi surau. Iera dgan cik gemuk jalan berdua jea, dorang buat ape? korang nak tahu :') dorang pegi tempat lain sanggup dorang pegi ikot orang lain dari dua kawan yg tak terlalu rapat :') korang mesti terasa right? itu lha Iera rasa. time balik pulak, Iera dgan cik gemuk jalan berdua jugak, dorang buat ape? pegi kat dorang. lepas tuh dah sampai bas, Iera masih tunggu dorang :') rupa rupa nye Iera masih tunggul jugak :') dorang tanye acik dah dtang tak lepastuh terus pegi warung. time hari jumaat lepas ponn Iera macam patung tengah tengah tuh. jalan sorang sorang, memang time tuh memang nak menangis tapi iera tak nak nangis depan dorang. iera tahan jea :') berbalik kepada tadi, dorang dah masuk langsung tak tegur Iera, padahal iera sebelah dorang jea :') memang iera tak penting bagi dorang :/ dalam bas iera menangis jea, nasib baik kawan iera time tuh tak perasan. iera sedih tengok dorang. kalau korang sedih kan? terasa right? iera masih sabar. iera tanye cik gemuk perasan tak dia dahh berubah cik gemuk ponn ckap perasan :') nasib baik ada yg perasan. ape ape ponn wish me strong guys ! iera akan tetap sabar. ini bukan kali pertama tau, dahh dua kali dia buat iera mcam tuh. okey bye bye :')

IERA TAK PENTING :')

dah baca? silakan mengomen. terima kasih kerana sudi melihat.

2 comments:

Nina Anuar said...

be strong k :) nina pun penah alami tu. pape pun sabar dan bnykkn berdoa :)

ayie_kecik said...

hey , be strong oke Iera . Kite pown penah kene jugak macam nie . tapi sekarang dah oke n tu semua cuma salah paham . setiap yang berlaku ade hikmah nye . try discuss dengan dyeorang kenapa singgkir kan Iera . maybe ade salah paham antara korang . banyak kan bersabar n berdoa :')

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Insyirah.