Segmen : Jom Skodeng Bersama Ikaa and Farah

Hello, asalamualaikum ^__^v
first, memang Iera tak pernah menang dalam contest II ni -...-' kesian kan? kesian kesian. haha. Iera nak jugak lha menang kan ;) teringin~ haha *macam orang mengandung teringin teringin bagai II ni. haha. k stop. sorry iera tak pandai buat banner -.- weyh, tolong lhaa ajarkan ;/ orang kuno ni. k, Iera tak boleh letak syarat II kat sini, sebab takut owner nye akan tukar. kadang kadang ada yg macam tu. okeyy pergi sini syarat <- ini owner nye okeyy dgan yg ini -> Ika okeyy selamat mencuba.

okeyy mangsa pertama : 1
mangsa kedua : 2

dah baca? silakan mengomen. terima kasih kerana sudi melihat.

2 comments:

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama :

follow sy balik k...
salam perkenalan.

http://afasz.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

adibbbb said...

hye dear ^^
datang cari segmen yang sama ^^
dah follow awak #106

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Insyirah.