SEGMEN PKA RAHIM : FEBERET COLOR


sorry Iera tak pandai buat banner -.-' atetete, tolong ajar kan :'/ merayu nii. memandang kan Iera tak reti buat banner iera letak kat sini yee link nyee >SINI< haa. dia suruh cerita warna kegemaran kita ♥ wink wink.
bismillah.
warna kegemaran Iera, apa lagi kalau bukan kalau bukan pink biru kan ;) ecehh, tak kan tak tau. tengok warna blog Iera pon dahh tau kan ;) act, Iera suka warna warna pink dgan biru sebab ♥ jeng jeng. sebab warna nye untuk pasangan kekasih ^__- pink untuk perempuan, biru untuk lelaki. kan? kan? #angguk angguk. act, memang dari dulu Iera suka warna ni. walaupon ramai yg tak suka warna pink -.-' warna pink tetap dihati Iera, ecehh :D muahaha.

mangsa tag budak comel !

dah baca? silakan mengomen. terima kasih kerana sudi melihat.

9 comments:

Pka Rahim said...

terima kasih join segmen pka ye.
pastikan rakan kamu tau die udah di tag. ;)

tq.

Pka Rahim said...

dear,

senarai nama untuk segmen ni dah dikeluarkan.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/list-name-segmen-pka-rahim-feberet.html

tq :)

waniey20~ said...

Jalan Jalun :)

done Follow u , hit me Back yup !

dari segmen Yg sama :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

n|mcd said...

haiii datang sini dr segmen yg sama :))

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

AyueJean said...

dtg dri segmen same.....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

Yuyu Ashari said...

hey, singgah dr segmen sme ! :)

kite pon suke wrne pink ! ;)

Pecinta pink^^ said...

salam saya singgah bw dri segmen same.salam knalann ye .saya suke pink..hikhik .jmput sggah ke .maseh^_^ http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Sy pun minat biru gak,peace :D

rAIHan said...

singgah n follow sini..
salam kenal ye..

jemput singgah n follow blog raihan ye..=)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Insyirah.