"1st Baby Giveaway by KmliaHshm"


Assalamualaikum.
macam best je kan GA ni? mai ah join ramai ramai. buat amal dapat pahala :b

k nak sebab kenapa ira nak menang?
first thing, ira tak pernah langsung menang dari mana mana GA sebelum ni. so sad k it's okey mungkin bukan rezeki ira kan? mungkin GA ni right? kita tak tahu owner tu tiba tiba baik or my luck fuyo fuyo! second thing sebab hadiah dia menarik hati ira macam jatuh cinta lah haha tapi ira rasa ira tak terpilih kut maybe yala blog ira bukan cantik pun -.- sad girl baby tak apa lah belum cuba belum tahu. ira tak tahu nak tag siapa sebab ira mana ada geng blog yang rapat pun tiqa dengan yos tu pun dorang jarang online so macam mana? tak payah lah ye? harus kan bukan wajib kan? lain lah macam solat itu memang, memang wajib bagi orang islam. dah sampai 30 words? owner dia nak 30 words hm nvm. haha

click banner. Assalamualaikum :)

dah baca? silakan mengomen. terima kasih kerana sudi melihat.

2 comments:

Kamalia Hashim's. said...

Good luck! x)

tenku butang said...

FOLLOWER KE 151

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Insyirah.