Heart Contest by KI

Assalamualaikum.
nak join? click banner ok. acc contest ni ada dua owner kalau awak baca elok elok link blog yang mana kene letak so awak akan tahu. And mereka suruh cerita disebalik gambar yang ira letak ni k bismillah

Hai. ira here wassap babe? gambar tu gelap cause kita posing arah salah kitorang pergi posing tempat gelap. Ah whatever lah asalkan ada gambar. who is she? she my bestfriend. you know bestfriend? friend for live. ini time hari guru. dia sebenarnya tak nak posing see her face like annoying but i force her *devil laugh* why? sebab ira nak print gambar ni and then letak dalam frame. masa hari guru tu dia tak nampak happy sangat, ira pun tak tahu kenapa tapi ira biarkan je because? secret lol. dia sakit tapi ira tak tahu sakit apa dia tak nak bagitahu. kejam kan dia? apa guna kawan kalau tak nak bagitahu kawan :/ ira tak mampu nak buat apa kecuali beri sokongan kan? dia tabah. but sometime kalau dia sakit dekat sekolah dia senyap je tak nak bagitahu. who i am dude? whatever lah kau malu ke atleast bagitahu tak lah aku macam tunggul kan? :(
anyway i love you friend :)
your friend,
(Nur Insyirah)


dah baca? silakan mengomen. terima kasih kerana sudi melihat.

2 comments:

Eyizzyana Aeisyah said...

http://schamanking.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html

ArifahLee's said...

Datang dari contest yang sama. Do hit me back. ^^, http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/heart-contest-by-ki.html

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Insyirah.