hidup mesti ada kegembiraan ♥

sweet tak ? sweet tak ? heee , iera nak jadi mcam dorang tapi iera single :') hehe . iera memang nak single , rasa malas nak kapel II ni . nanti berakhir dgan kemakian. betul kan ? memang ada yg mintak tapi takda masa untuk bercinta . selalu nampak dorang dating kat sekolah , balik sama sama . pff -,- sweet doh ! jelez weyh :/ hari tuh mama dgan abah marah marah sebab kapel kapel ni , time tuh lha rasa bosan kapel . bukan dpat ape ape ponn . iera ni bengon sikit , tengok dorang sweet tapi single . muahaha . lupakan . cuma satu jea iera nak cinta berakhir dgan perkhawinan. korang nak tak mcam tuh ? iera ponn nak jugak . kadang kadang dorang ada ckap macam ni "kecik kecik dahh pikir pasal khawin" tak salah kan klauu berangan sekali sekala . muahaha , itu dlam impian iera yg terakhir :') lepas tuh keanak cucu , haha dahh berangan dahh :'D okeyyy bye (:

dah baca? silakan mengomen. terima kasih kerana sudi melihat.

1 comment:

nadzirah sofia said...

same goes to me..i'm prefer single :)

 
Copyright © All Right Reserved by Nur Insyirah.